Mijn naam is Malinda Verhoef  en ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ik heb binnen meerdere specialistische afdelingen in grote GGZ-instellingen gewerkt en ben ook op dit moment werkzaam op een specialistische afdeling in het zuiden van het land.

Naast individuele behandeling ben ik ook ervaren in het doen van groepstherapieën en heb ik een brede ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, dialectische gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Mentalisation Based Therapy en Mindfulness.

Mijn expertise ligt vooral op het vlak van meer complexe en langdurige problematiek, waaronder persoonlijkheidsproblematiek en (complex) trauma.

Ik houd ervan mijn kennis en enthousiasme over het vak te delen en geef les aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Ook volg ik zelf geregeld cursussen en symposia om bij te blijven op mijn vakgebied. Dit zorgt er voor dat mijn werkwijze aansluit bij de laatste ontwikkelingen en volgens wetenschappelijke richtlijnen is.

 

Opleiding

2009-2012 Specialistische opleiding tot Klinisch psycholoog

2005-2007 Opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog)

1998-2003 Opleiding Psychologie, Radboud Universiteit (Katholieke Universiteit Nijmegen)

 

Aanvullende cursussen:

Onder andere DGT, Schemagerichte therapie, Mindfullness, MBT, verdieping integratieve Diagnostiek.

Ik ben aangemeld bij de specialistische vereniging voor groepstherapie, de NVGP en het landelijke register van MBT-therapeuten.