Over de praktijk

Neem contact op 06 - 44 13 91 65

Psychotherapiepraktijk Verhoef in Wijchen

psychotherapie-verhoef-wijchen-spreekkamerPsychotherapiepraktijk Verhoef is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk in Wijchen. Het biedt behandeling voor zowel kortdurende als voor meer complexe problematiek.

Kenmerkend voor de praktijk is dat deskundigheid en professionaliateit samengaan met een persoonlijke en betrokken benadering. De praktijk is gelegen aan de rand van Wijchen en Nijmegen en biedt door de rustige ligging volop privacy. De praktijk is eenvoudig te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Behandelingen en problematiek

De behandeling kan kort, middel of intensief van aard zijn, afhankelijk van uw klachten. Enkelvoudige klachten nemen gemiddeld zo’n 5-12 gesprekken in beslag. Meer complexe problematiek zal veelal meer tijd in beslag nemen.

 

Malinda Verhoef, klinisch psycholoog en psychotherapeut

Malinda Verhoef is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze werkt al bijna vijftien jaar binnen de GGZ en heeft daarbij ruime ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Haar expertise ligt met name op het vlak van meer complexe problematiek, waaronder persoonlijkheidsproblematiek en (complex) trauma. Ze heeft in meerdere specialistische centra gewerkt en is op dit moment ook werkzaam op een specialistische afdeling in het zuiden van het land.

Naast individuele behandeling is zij ook ervaren in het doen van groepstherapieën en heeft zij een brede ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, dialectische gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Mentalisation Based Therapy en Mindfulness. Lees meer.

 

 

  • Malinda Verhoef is klinisch psycholoog en psychotherapeut en gespecialiseerd in zowel kortdurende als meer complexe problematiek.

    Read More
Top